Een volledige oplossing voor een leven lang leren

In het Reconcept Specialistenportfolio komen onze beste oplossingen samen tot een omgeving die de specialist helpt zich een leven lang te ontwikkelen.

Maak IFMS eenvoudig

Reconcept biedt alle nodige tools voor IFMS. Vraag gemakkelijk 360-graden feedback aan collega’s, stel persoonlijke leerdoelen en leg gesprekken vast in één gebruiksvriendelijke omgeving.

Lees meer over IFMS

Altijd bij de hand met de Reconcept app

Reconcept werkt op grote schermen en tablets. Voor de smartphone is er een handige app met een overzichtelijk dashboard. Daarin zit alles wat je in de dagelijkse praktijk nodig hebt.

Lees meer over de app

Krijg suggesties van je persoonlijke nascholingsagenda

Het volledige geaccrediteerde nascholingsaanbod is terug te vinden in Reconcept. Door persoonlijke interesses aan te geven, kan Reconcept suggesties geven wanneer er nieuwe relevante nascholingen zijn.

Lees meer over de persoonlijke nascholingsagenda

Houd je GAIA-dossier bij de hand

Als specialist kun je vrijblijvend je persoonlijke GAIA-dossier koppelen aan Reconcept. Zo zie je de behaalde punten en de geldigheid van de huidige BIG-registratie. Daardoor heb je in één dossier alle relevante informatie voor de herregistratie.

Lees meer over de GAIA-koppeling

Koppel met het EPD

Reconcept kan gekoppeld worden met het EPD zodat informatie over uitgevoerde verrichtingen automatisch en anoniem in je portfolio terechtkomt. Zo krijg je in één oogopslag inzicht in de gebieden waarin je de meeste ervaring hebt.

Lees meer over verrichtingen

Leg verplichte cursussen vast

Het is mogelijk om op instellings- of afdelingsniveau verplichte cursussen vast te leggen in het portfolio. Door de mogelijkheid om behaalde activiteiten centraal te registreren blijft de administratielast voor de specialist laag.

Lees meer over cursusresultaten

Geïntegreerd in het Reconcept platform

Voor specialisten die al gebruik maken van een ander Reconcept product (bijvoorbeeld het opleidingsportfolio voor AIOS) wordt het Specialistenportfolio zichtbaar in hun bestaande dashboard.

Lees meer over het portfolio voor AIOS

Plan een demo in

We helpen organisaties om hun mensen zo flexibel op te leiden als de wereld om hen heen. Dat noemen we skills-based opleiden.

Plan een demo met ons in om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Plan nu een demo in