Het revolutionaire EPA-Portfolio voor AIOS dat Nederland heeft veroverd

In 2017 lanceerde Reconcept als eerste een digitaal portfolio voor AIOS dat volledig is ontworpen voor het opleiden met EPA's. Meer dan tien landelijke opleidingen hebben zich inmiddels aangesloten.

Deze specialismen leiden AIOS landelijk op met ons portfolio

Interne Geneeskunde
Psychiatrie
Gynaecologie
Kindergeneeskunde
Longgeneeskunde
Neurologie
KNO
Dermatologie
Revalidatiegeneeskunde
Klinische Geriatrie
Ziekenhuisfarmacie
Ziekenhuisgeneeskunde

Kies voor een gebruiksvriendelijk portfolio

Het is een verademing. Een positieve ontwikkeling in de manier waarop ik AIOS begeleid. Er is een duidelijke lijn waardoor je alles wat je hoort te bespreken voor je hebt. Je merkt bij de opleidingsgroep meer enthousiasme voor KPB’s omdat het eenvoudiger is. De app is fijn!

Nederlandse Vereniging voor Neurologie
Uit de evaluatie na een jaar gebruik

Richt het portfolio samen met ons in

De ene opleiding is de andere niet. Daarom leveren we altijd maatwerk. Met elke opleiding gaan we een uitgebreid proces door tot het portfolio naadloos aansluit op de praktijk. We kennen het opleiden met EPA's als geen ander en helpen je vanuit onze ervaring om werkbare keuzes te maken.

Samen met de Nederlandse Internisten Vereniging ontwikkelden we een portfolio voor meer dan 1200 AIOS. Benieuwd hoe hen dat is bevallen?

Lees meer

Altijd bij de hand met de Reconcept app

Reconcept werkt op grote schermen en tablets. Voor de smartphone is er een handige app met een overzichtelijk dashboard. Daarin zit alles wat je in de dagelijkse praktijk nodig hebt.

Lees meer over de app

Verklaar verantwoord bekwaam

Reconcept Portfolio is ontworpen rondom EPA's en bekwaamverklaren. Het platform biedt de mogelijkheid om feedback te verzamelen voor het oordeel opleidingsgroep (OOG). Van alle bekwaamheidsverklaringen wordt een geschiedenis bijgehouden.

Lees meer over EPA's

Verzamel eenvoudig feedback

AIOS kunnen gemakkelijk een 360-graden feedbackronde (laten) uitzetten onder supervisoren. Daarnaast biedt het portfolio tal van andere feedbackformulieren, zoals KPB's en CAT's.

Lees meer over onze 360-graden feedback

Stel concrete persoonlijke leerdoelen

Als AIOS kun je eenvoudig persoonlijke leerdoelen stellen op basis van feedback die je hebt gekregen. Elke keer dat je nieuwe feedback krijgt en jezelf ontwikkelt, kun je dit koppelen aan je leerdoel. Dit geeft AIOS en opleider concrete handvatten om toe te passen in de praktijk.

Lees meer over leerdoelen

Maak verkorting aantoonbaar

In Reconcept Portfolio kun je de verkregen verkorting op basis van Eerder Verworven Competenties en Sneller Verworven Competenties eenvoudig vastleggen.

Lees meer over verkorting

Stap over zonder moeite

Overstappen naar Reconcept van een ander portfoliosysteem is gemakkelijker dan je denkt. We kunnen geëxporteerde portfolio's van verschillende aanbieders automatisch uitlezen en overzetten naar een Reconcept Portfolio. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Plan een demo in

We helpen organisaties om hun mensen zo flexibel op te leiden als de wereld om hen heen. Dat noemen we skills-based opleiden.

Plan een demo met ons in om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Plan nu een demo in