Integreer Reconcept in je ICT-landschap

We begrijpen dat je als organisatie versplintering van je software wilt voorkomen en de administratielast wilt verlichten. Daarom maakt Reconcept zoveel mogelijk gebruik van slimme koppelingen om je werk uit handen te nemen.

LMS

Reconcept kan naadloos geïntegreerd worden in elk LMS, Zo wordt het gebruik voor studenten, docenten en opleiders nog eenvoudiger.

Single Sign On via SurfConext

Dankzij de koppeling met SurfConext kunnen gebruikers in alle UMC’s en overige aangesloten instellingen bij Reconcept inloggen met hun eigen ziekenhuisaccount.

Lees meer over SurfConext

Integraties voor medische opleidingen

BIG-register

Het gebruikersbeheer van Reconcept is gekoppeld aan het officiële BIG-register, zodat we er zeker van zijn dat Reconcept gebruikers geregistreerd zijn.

KNMG / GAIA

Door middel van onze GAIA-koppeling kan elke specialist in Reconcept zijn nascholingspunten en zijn huidige BIG-registratie terugvinden.

Lees meer over de GAIA-koppeling

EPD’s

Door Reconcept te koppelen aan EPD’s kan geanonimiseerd informatie over uitgevoerde (chirurgische) verrichtingen in het portfolio worden gezet.

Lees meer over verrichtingen

Staat je koppeling er niet bij?

Het maken van een koppeling is vaak goed mogelijk. Laat hier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op: