Je toekomst bij Reconcept

Om een platform te maken waar tienduizenden studenten en professionals op vertrouwen heb je een ijzersterk team nodig. Wat betekent het om voor een Kom werken bij een van de 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland te werken?

Bij Reconcept maken we een Saas-platform voor skillsgericht opleiden: een vernieuwende manier van opleiden waarbij we persoonlijke skills direct matchen met de beroepspraktijk. We ondersteunen bedrijven en onderwijsinstellingen om mensen zo op te leiden dat ze sneller inzetbaar zijn in de praktijk. Daarmee helpen we met het oplossen van een gigantisch maatschappelijk probleem: de toenemende tekorten op de arbeidsmarkt.

Bij Reconcept werken we in een ontspannen sfeer met een gepassioneerd team aan uitdagende projecten. Doordat we aan ons eigen platform bouwen, heb je veel vrijheid en inspraak. Daarbij hoort ook veel creativiteit en verantwoordelijkheid.

Ben jij toe aan die serieuze uitdaging? Bekijk dan snel onze vacatures!

David Holwerda & Jürgen Visser
Oprichters

Hoe is het om te werken bij Reconcept? Bekijk de video!

Fotomuur

Wat doet Reconcept?

  • Bij Reconcept maken we een Saas-platform voor skillsgericht opleiden: een vernieuwende manier van opleiden waarbij we persoonlijke skills direct matchen met de beroepspraktijk. We ondersteunen bedrijven en onderwijsinstellingen om mensen zo op te leiden dat ze sneller inzetbaar zijn in de praktijk.
  • Daarmee helpen we met het oplossen van een gigantisch maatschappelijk probleem: de toenemende tekorten op de arbeidsmarkt. Onze klanten zijn onder andere grote Nederlandse ziekenhuizen en hogescholen.
  • Meer dan 80 grote organisaties en onderwijsinstellingen gebruiken Reconcept met meer dan 25.000 gebruikers.

Prijzenkast

Nr. 63 in de FD Gazellen 2022
Finalist van de Jonge Ondernemersprijs 2022
Nr. 58 in de MT/Sprout Saas100 2022
Nr. 23 in de Main Software 50 Benelux 2022

Wat zijn de leuke uitdagingen?

Als team werken we toe naar een duidelijk doel. Bij elke groeifase horen nieuwe uitdagingen waar je gevraagd en ongevraagd over mee mag denken. Denk aan:

  • Wat maakt het dagelijks werk van student en opleider gemakkelijker en leermomenten waardevoller?
  • Hoe zorg je dat de uitrol van een landelijk project verspreid over 50 ziekenhuizen soepel verloopt?
  • Welke opleidingen in Nederland en daarbuiten kunnen verbeterd worden met Reconcept Portfolio?
  • Welke andere problemen van onze bestaande klanten kunnen we voor ze oplossen?
  • Hoe blijven we de concurrentie voor met gebruiksvriendelijkheid en innovatie?
  • Hoe maken we continu nieuwe features beschikbaar zonder dat de applicatie onbeheersbaar of instabiel wordt?

Groeimogelijkheden

Leer nieuwe vaardigheden

Er zijn veel mogelijkheden om je skillset uit te breiden. Je teamleden hebben passie voor hun vak en nemen je graag mee met hun kennis en ervaring en je hebt een persoonlijk opleidingsbudget voor cursussen en congressen.

Dicht bij het hart van de innovatie

We geven coaching bij het startupprogramma VentureLab van de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast zijn we mede-oprichters van dHealth Lab, waar we ernaar streven om innovatieve bedrijven in contact te brengen met artsen en patiënten. We organiseren geregeld Meetups voor software developers in Groningen.

Onze stack

Technisch spelen we mee op het hoogste niveau. We kiezen voor robuuste technieken om een perfecte gebruikerservaring te garanderen. Om de beste producten te maken voor onze klanten maken we alles hier in huis op basis van beproefde frameworks, zodat we niet afhankelijk zijn van bestaande software.

Angular Ionic GraphQL Ruby on Rails

Kijk rond op je nieuwe werkplek

Dit is ons kantoor op de vijfde verdieping van de Peizerweg 87.


Met dank aan Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars.

Word jij onze nieuwe collega?

We zijn op zoek naar gedreven collega's die een verschil willen maken. Gebruik je talent om een grote maatschappelijke impact te maken.

Bij Reconcept werken we in een ontspannen sfeer met een gepassioneerd team aan uitdagende projecten. Doordat we aan ons eigen platform bouwen, heb je veel vrijheid en inspraak. Daarbij hoort ook veel creativiteit en verantwoordelijkheid. Past dit bij jou?

Jürgen Visser
Oprichter

Zit er iets voor je bij?

Bekijk hier onze vacatures en neem vandaag nog contact op voor een kop koffie. Staat je ideale baan er niet bij maar denk je toch iets toe te kunnen voegen? Je mag ons altijd mailen.

Sales Manager
Breng ons skillsportfolio naar het grote publiek
Implementatieconsultant
Implementeer en lanceer ons skillsportfolio bij grote instellingen
Senior Angular Developer
Gezocht: ervaren front end developer die van wanten weet
Supportmedewerker bij Reconcept
De leukste bijbaan van Groningen!