Het enige EPA-Portfolio voor ANIOS dat geschikt is voor alle vervolgopleidingen

Je kunt ANIOS natuurlijk het portfolio van de opleiding geven, maar wat als ze naar een andere afdeling gaan? Reconcept biedt het enige portfolio waarin ANIOS de EPA's van elke opleiding kunnen ontwikkelen.

In deze ziekenhuizen krijgen ANIOS al een Reconcept Portfolio

Maak relevante ervaring inzichtelijk voor de ANIOS en de afdeling

Een ANIOS doet hier veel relevante werkervaring op. Om die ervaring en competenties inzichtelijk te maken, geven we alle ANIOS bij binnenkomst een portfolio. Stafleden kunnen de bekwaamheden van ANIOS eenvoudig naslaan in de app.

Constant Coolsma
SEH-arts Medisch Centrum Leeuwarden

Gebruik de EPA's van alle vervolgopleidingen

Het ANIOS-Portfolio is door elke ANIOS flexibel in te delen en bevat de EPA's van alle vervolgopleidingen. Zo helpt het de ANIOS zich optimaal voor te bereiden op elke opleiding.

Altijd bij de hand met de Reconcept app

Reconcept werkt op grote schermen en tablets. Voor de smartphone is er een handige app met een overzichtelijk dashboard. Daarin zit alles wat je in de dagelijkse praktijk nodig hebt.

Lees meer over de app

Zet het portfolio ziekenhuisbreed in

Onze ANIOS krijgen bij de start van hun dienstverband meteen een ANIOS-Portfolio. Daarin kunnen ze vast werken aan de EPA’s van de vervolgopleiding, die ze zelf in hun portfolio kunnen zetten.

Carlijn van Gulik
Beleidsadviseur ETZ

Benieuwd hoe het ETZ het ANIOS-Portfolio inzet?

Lees meer

Verzamel eenvoudig 360-graden feedback

ANIOS kunnen gemakkelijk een 360-graden feedbackronde uitzetten onder supervisoren. Daarnaast biedt het portfolio tal van andere feedbackformulieren, zoals KPB's en CAT's.

Lees meer over onze 360-graden feedback

Neem je portfolio mee tussen afdelingen en ziekenhuizen

Het Reconcept ANIOS-Portfolio is volledig ontworpen rondom de persoon, waardoor elke ANIOS zijn portfolio kan meenemen naar andere afdelingen en zelfs naar andere ziekenhuizen.

Plan een demo in

We helpen organisaties om hun mensen zo flexibel op te leiden als de wereld om hen heen. Dat noemen we skills-based opleiden.

Plan een demo met ons in om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Plan nu een demo in