Stageplaats Software Developer

We hebben je iets unieks te bieden. Bij Reconcept werk je in een team dat het gezicht van de medische wereld in Nederland verandert. Werk aan een betekenisvol softwareplatform en draag bij aan het werkplezier van artsen en verpleegkundigen in heel Nederland.

David Holwerda
Oprichter

Wat doet Reconcept?

  • Bij Reconcept maken we een Saas-platform voor skillsgericht opleiden: een vernieuwende manier van opleiden waarbij we persoonlijke skills direct matchen met de beroepspraktijk. We ondersteunen bedrijven en onderwijsinstellingen om mensen zo op te leiden dat ze sneller inzetbaar zijn in de praktijk.
  • Daarmee helpen we met het oplossen van een gigantisch maatschappelijk probleem: de toenemende tekorten op de arbeidsmarkt. Onze klanten zijn onder andere grote Nederlandse ziekenhuizen en hogescholen.
  • Meer dan 80 grote organisaties en onderwijsinstellingen gebruiken Reconcept met meer dan 25.000 gebruikers.

Hoe is het om te werken bij Reconcept? Bekijk de video!

Over de stage

Als stagiair werk je in een team van developers mee aan ons succesvolle leerplatform. Gebruiksvriendelijkheid en snelheid zijn voor onze doelgroep van groot belang en staan dus hoog in het vaandel.

Je stage kan meer gericht zijn op de gebruikerservaring of juist op de techniek. Je kunt daarbij denken aan het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe features, waarbij je veel leert over het proces dat we als team doorlopen. Onze applicatie is technisch behoorlijk uitdagend, dus ook als je meer affiniteit hebt met programmeren kun je bij ons veel leren.

Waarom jij?

Je hebt al een basis in software development en wil graag ervaren hoe het is om in een team samen te werken. Je vindt het leuk om over oplossingen na te denken en samen met de andere developers ons platform elke dag beter te maken.

Je houdt ervan om zelf nieuwe dingen te ontdekken en wilt graag leren van ervaren developers om je heen.

Over de opdracht

Als stagiair werk je mee aan ons Reconcept Platform. Momenteel bereiden we ons platform voor om nieuwe soorten klanten aan te sluiten en veel grotere gebruikersaantallen aan te kunnen. Samen bepalen we een stageopdracht die past bij je interesses, bijvoorbeeld:

  • Nieuwe klanten hebben nieuwe wensen. Hoe maak je één platform dat flexibel in te richten is, zonder dat je voor elke klant maatwerk programmeert?
  • We lanceren vaak grote groepen gebruikers die we niet allemaal persoonlijk uitleg geven. Hoe zorgen we dat de applicatie zelf zo duidelijk mogelijk is en een eenvoudige onboarding heeft?
  • Met steeds meer gebruikers moet er steeds meer data verwerkt worden. Hoe zorgen we dat dit snel en efficiënt blijft?
  • Het is belangrijk dat ons platform goed aansluit op bestaande systemen van onze klanten. Wat komt er kijken bij het makelen van een goede koppeling?

In je stage zul je optrekken met een team van ervaren developers om een of meer projecten op te pakken. Je krijgt uiteraard een ruime stagevergoeding gedurende de tijd dat je bij ons aan de slag gaat.

Onze stack

Technisch spelen we mee op het hoogste niveau. We kiezen voor robuuste technieken om een perfecte gebruikerservaring te garanderen. Om de beste producten te maken voor onze klanten maken we alles hier in huis op basis van beproefde frameworks, zodat we niet afhankelijk zijn van bestaande software.

Angular Ionic GraphQL Ruby on Rails

Kijk rond op je nieuwe werkplek

Dit is ons kantoor op de vijfde verdieping van de Peizerweg 87.


Met dank aan Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars.

Word jij onze nieuwe collega?

We zijn op zoek naar gedreven collega's die een verschil willen maken. Gebruik je talent om een grote maatschappelijke impact te maken.

Bij Reconcept werken we in een ontspannen sfeer met een gepassioneerd team aan uitdagende projecten. Doordat we aan ons eigen platform bouwen, heb je veel vrijheid en inspraak. Daarbij hoort ook veel creativiteit en verantwoordelijkheid. Past dit bij jou?

Jürgen Visser
Oprichter

Enthousiast?

Er is maar beperkt plek, dus neem snel contact met ons op. Stuur je CV en een uitgebreide motivatie naar Matthijs Soeters, backend engineer, via matthijs@reconcept.nl.