Vacature Senior Angular Developer

Heb jij het wel gezien bij de grote kantoren die je op projecten wegzetten? Bij Reconcept kun je het verschil maken in een team dat het gezicht van de medische wereld in Nederland verandert. Werk aan de groei van artsen in Nederland en groei zelf mee!

Jürgen Visser
Oprichter / Angular developer

Wat doet Reconcept?

 • Bij Reconcept maken we een Saas-platform voor skillsgericht opleiden: een vernieuwende manier van opleiden waarbij we persoonlijke skills direct matchen met de beroepspraktijk. We ondersteunen bedrijven en onderwijsinstellingen om mensen zo op te leiden dat ze sneller inzetbaar zijn in de praktijk.
 • Daarmee helpen we met het oplossen van een gigantisch maatschappelijk probleem: de toenemende tekorten op de arbeidsmarkt. Onze klanten zijn onder andere grote Nederlandse ziekenhuizen en hogescholen.
 • Meer dan 80 grote organisaties en onderwijsinstellingen gebruiken Reconcept met meer dan 25.000 gebruikers.

De functie

Het online platform Reconcept Portfolio heeft meer dan 15.000 gebruikers verspreid over meer dan 70 organisaties (ziekenhuizen en hogescholen) in Nederland. Als Angular developer heb je dagelijks invloed op het werkplezier van artsen en verpleegkundigen in Nederland. Je werkt in een team van ervaren frontenders aan een duurzaam platform. Een uitstekende gebruikerservaring is één van onze kernwaarden!

Onze frontend bestaat uit een webapplicatie (Angular) en een mobiele app (Angular/Ionic). Daarnaast is er een (net zo belangrijke) applicatie die onze medewerkers intern gebruiken voor inrichting en support. We zijn al jaren blij met onze keuze voor Angular omdat het ons helpt om de applicaties duidelijk gestructureerd te houden. De backend heeft een handige GraphQL API om data beschikbaar te stellen aan de frontend.

De komende tijd ligt de focus op het doorontwikkelen van het bestaande platform en het verder uitbreiden van onze supportomgeving. Daarnaast ontwikkelen we koppelingen waarmee Reconcept steeds beter in het bestaande (zorg)landschap geïntegreerd kan worden. Je werkt samen met je collega's van frontend en backend aan de beste oplossingen voor onze gebruikers.

Wat breng je mee?

 • Je hebt ten minste 6 jaar ervaring met (Front End) development in Angular, React of een ander frontend framework
 • Je trekt projecten naar je toe en neemt de leiding
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met test driven development en E2E testing
 • Je wilt uitgedaagd worden en anderen uitdagen
 • Je bent niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een goed salaris
 • Flexibel thuis of op kantoor werken
 • Motiverende sfeer in een snelgroeiend SAAS-bedrijf.
 • Werken aan een grote applicatie met 15.000+ gebruikers
 • Een leuk team met gedreven en ondernemende collega's

En verder:

 • De legendarische Reconcept-trui
 • Een laptop, headphones of wat je ook maar nodig hebt
 • Een fantastisch kantoor met uitzicht over Groningen
 • 25 + 12 vakantie dagen per jaar
 • Aansluiting bij onze pensioenregeling
 • Ruim budget voor professionele ontwikkeling

Ben je al overtuigd?

Laat hier je gegevens achter en ik bel je zo snel mogelijk terug. Of ontdek hieronder wat het zo leuk maakt om aan dit snelgroeiende platform te werken.

Wat zijn de leuke uitdagingen?

Als team werken we toe naar een duidelijk doel. Bij elke groeifase horen nieuwe uitdagingen waar je gevraagd en ongevraagd over mee mag denken. Denk aan:

 • Wat maakt het dagelijks werk van student en opleider gemakkelijker en leermomenten waardevoller?
 • Hoe kunnen we onze eigen projectmanagers meer configuratiemogelijkheden geven zodat daar geen developers aan te pas hoeven te komen?
 • Hoe ontwikkelen we continu nieuwe features terwijl de applicatie stabiel blijft (CI/CD)?
 • Welke zwakke plekken en onduidelijkheden kunnen we in het platform verbeteren?
 • Hoe maken we integraties met andere systemen mogelijk terwijl we oog houden voor privacy en informatiebeveiliging?

Onze stack

Technisch spelen we mee op het hoogste niveau. We kiezen voor robuuste technieken om een perfecte gebruikerservaring te garanderen. Om de beste producten te maken voor onze klanten maken we alles hier in huis op basis van beproefde frameworks, zodat we niet afhankelijk zijn van bestaande software.

Angular Ionic GraphQL Ruby on Rails

Hoe is het om te werken bij Reconcept? Bekijk de video!

Hoe ziet een dag bij Reconcept eruit?

's Ochtends ga je fluitend naar je werk, want deze week leggen we de laatste hand aan de volledig vernieuwde app waarmee we duizenden artsen blij gaan maken. Je zet je fiets in de fietsenkelder en stapt in de lift (of ben je sportief genoeg om de trap naar de 5e verdieping te nemen?). Eenmaal boven kijk je of iemand de koffie al heeft aangeslingerd en werp je een blik over Groningen.

Zoals elke dag beginnen we met de stand-up. Met een overzichtelijk clubje van 8 mensen gaat dat lekker snel. David vertelt dat de opleiding Longgeneeskunde heeft besloten om landelijk Reconcept te gaan gebruiken met 25 ziekenhuizen. Femke vraagt of je straks mee wilt kijken naar haar naar ontwerp voor een nieuwe toetsmodule. Daar kun je na de stand-up meteen mee bezig!

Tegen half elf begint je maag behoorlijk te knorren. Te weinig ontbeten! Gelukkig is de voorraadkast hier goed gevuld met tussendoortjes. Genoeg om er weer even tegaan te kunnen, want Matthijs wil graag samen kijken naar de opzet van die nieuwe API.

Tegen half een beginnen je collega's zich te verzamelen in de kantine en wordt het tosti-ijzer alvast voorverwarmd. Niels vertelt dat hij vanmiddag de uitnodigingen voor het teamuitje gaat rondsturen.

Na de lunch verzamelen we in de game room voor een snel potje Rocket League. Er wordt fanatiek geknokt, maar eigenlijk weet iedereen al dat Gerhard zal winnen. Als iedereen bij elkaar is en de laatste thuiswerkers hebben ingebeld via Zoom beginnen we aan de retro. Het lijkt erop dat iedereen enthousiast is over de nieuwe app. Dat hebben we toch maar mooi voor elkaar gekregen!

Kijk rond op je nieuwe werkplek

Dit is ons kantoor op de vijfde verdieping van de Peizerweg 87.


Met dank aan Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars.

Word jij onze nieuwe collega?

We zijn op zoek naar gedreven collega's die een verschil willen maken. Gebruik je talent om een grote maatschappelijke impact te maken.

Bij Reconcept werken we in een ontspannen sfeer met een gepassioneerd team aan uitdagende projecten. Doordat we aan ons eigen platform bouwen, heb je veel vrijheid en inspraak. Daarbij hoort ook veel creativiteit en verantwoordelijkheid. Past dit bij jou?

Jürgen Visser
Oprichter

Zie je jezelf hier wel zitten?

Is deze functie je op het lijf geschreven? Misschien zit je op je huidige plek prima, maar ben je stiekem toch wel benieuwd. Kom langs en vraag ons waarom het zo leuk is om aan dit snelgroeiende platform te werken. Mail naar jurgen@reconcept.nl of laat hieronder je gegevens achter.