Breng de praktische vaardigheden van je medewerkers in kaart

Reconcept Portfolio biedt het totale systeem om de praktische vaardigheden van je medewerkers in kaart te brengen en deze verder te ontwikkelen.

Een levenlang ontwikkelen

Je medewerkers krijgen een eigen Reconcept Portfolio dat van hen zelf is en blijft. Ieder portfolio is uniek: het bevat de praktische vaardigheden die een medewerker al beheerst of nog wil ontwikkelen. Het portfolio wordt continu aangevuld met relevante praktijkervaringen en -feedback van collega's.

Krijg inzicht in de kwaliteiten die je in huis hebt

Onze handige overzichten en managementinformatie maken het gemakkelijk om de juiste persoon bij de juiste taak te vinden. Je vindt zo snel de persoon met de benodigde vaardigheden of certificering.

Een moderne HR-cyclus

Je medewerkers plannen gemakkelijk periodieke gesprekken en 1-on-1's met elkaar in. Korte tussentijdse feedback moedigt je medewerkers aan om met persoonlijke leerdoelen aan de slag te gaan.

Alle vaardigheden gevalideerd

De feedback en toegekende vaardigheden in Reconcept zijn altijd gevalideerd. Zo kun je er op vertrouwen dat een meer ervaren collega een vaardigheid heeft beoordeeld en toegekend.

Meer weten?

Reconcept Portfolio is breed toepasbaar. Plan een demonstratie om te zien wat de mogelijkheden zijn. Laat hier je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op: